OPREMA ZA VIDEO PROJEKCIJE


Video projekcije su danas jedan od najčešćih i najefektnijih vidova interakcije koji prati većinu masovnih dešavanja. Jako veliki doprinos tome je dala masovna proizvodnja komercijalnih projektora koji zapravo predstavljaju kompromisna rešenja kada je u pitanju odnos cene projektora i kvaliteta projekcije, no koji u potpunosti zadovoljavaju većinu potreba prosečnih korisnika. Međutim kada je reč o organizaciji zahtevnih dešavanja koja imaju prilično nizak stepen tolerancije u odnosu na potencijalne greške i nedovoljno kvalitetna rešenja, onda su profesionalni video projektori sasvim nužan izbor.

Pored pravilnog izbora projektora, drugi jednako važan momenat u planiranju masovnih dešavanja predstavlja izbor projekcionog platna, čija veličina treba treba da bude u potpunosti prilagođena tipu projekcije i prostoru u kome se ista odvija. Da bi se dobili valjani rezultati projekciona površina mora biti napravljena od namenskih materijala čije su karakteristike takve da daju maksimalan odziv uz minimalnu refleksiju. Bilo kakve improvizacije po tom pitanju mogu biti sasvim pogubne po krajnji ishod dešavanja, te se zato ovoj selekciji mora pokloniti zaista jako velika pažnja.

Našim klijentima je na raspolaganju čitav spektar profesionalnih projektora različitih snaga i osvetljaja, te projekcionih platana za frontalnu i pozadinsku projekciju, u veličinama koje zadovoljavaju praktično sve tipove i obime dešavanja. Takođe, nudimo i svu standardnu prateću opremu neophodnu za uspešnu realizaciju dešavanja, a to se pre svega odnosi na laptop kompjutere, prezentere, digitalne svičere i distributere, video konvertore, plejere, kamkordere i drugu opremu, te stručnu tehničku podršku u fazi pripreme i realizacije posla.


POZOVITE NAS ODMAH I ZAHTEVAJTE
NAŠU PONUDU +381 63 250 152[povratak na prethodnu stranicu]