OPREMA ZA SIMULTANO PREVOĐENJE


Internacionalna dešavanja, posebno kada je reč o izrazito dinamičnim multijezičnim skupovima, danas neizostavno podrazumevaju i neposrednu potrebu za simultanim prevođenjem, što svakako nameće i ekvivalentnu potrebu za odgovarajućom opremom. Oprema za simultano prevođenje u opštem slučaju predstavlja izrazito kompleksne sisteme koji obuhvataju mobilne prevodilačke kabine i opremu za video monitoring, zatim prevodilačke, upravljačke i distributivne sisteme, te na posletku uređaje za praćenje simultanog prevoda.

S obzirom da smo kompanija koja je dugogodišnji i neprikosnoveni lider u ovoj oblasti, raspolažemo sa praktično svim vrstama pomenute opreme čija klasifikacija je definisana zahtevanim radnim režimom, odnosno uslovima eksploatacije (integrisani kablovski sistemi, bežični infracrveni i bežični UHF sistemi). Reč je o profesionalnoj opremi koja zadovoljava prilično stroge internacionalne standarde i istovremeno zahteve većine korisnika, koji veoma često odstupaju od tih standarda.

U mogućnosti smo da sopstvenim kapacitetima pokrijemo barem desetinu istovremenih dešavanja relativno manjeg obima ili najmanje jedan izrazito kompleksan događaj sa maksimalno osam jezika i više stotina učesnika, dok na specijalne zahteve možemo da odgovorimo i bez bilo kakvih restrikcija.


POZOVITE NAS ODMAH I ZAHTEVAJTE
NAŠU PONUDU +381 63 250 152[povratak na prethodnu stranicu]