OPREMA ZA INTERAKTIVNO GLASANJE


Interaktivno glasanje je model grupne komunikacije koji primenom određenih interaktivnih sredstava omogućava proveru volje ili znanja učesnika interakcije, te na temelju dobijenih rezultata njihov neposredan uticaj na tok i eventualno krajnji ishod dešavanja.

Oprema za interaktivno glasanje koja predstavlja deo naše standardne ponude obuhvata nekoliko međusobno zavisnih segmenata. Osnovu ovog sistema čine glasačke jedinice, odnosno bežične tastature pomoću kojih učesnici ostvaruju željenu interakciju. Reč je o portabl uređajima koji sadrže niz alfanumeričkih tastera putem kojih se definiše odziv glasača, te LCD ekran koji služi za monitoring odgovora neposredno pre njihovog slanja. Jako slična je i instruktorska tastatura koja služi za direktno upravljanje procesom glasanja. U pozadini ovog sistema je bežični interfejs koji prikuplja informacije poslate sa korisničkih tastatura i prosleđuje ih ka namenskom softveru koji vrši njihovu dalju obradu na osnovu koje se dobijaju rezultati glasanja, te statistički podaci za neku naknadnu analizu.

Oblast primene sistema za interaktivno glasanje je izrazito široka, pre svega to mogu biti razna izborna dešavanja u kojima učesnici u interakciji na postavljena pitanja odgovaraju sa standardnim odgovorima za-protiv-uzdržan, ali isto tako i dešavanja poput raznih testiranja, anketiranja ili kvizova u kojima se traži izbor jednog ili više kvalitativnih odgovora iz niza ponuđenih. U svakom slučaju, suština interaktivnog glasanja je da ono daje rezultate trenutno, u roku od svega nekoliko sekundi nakon okončanja procesa glasanja, čime se postižu jako velike uštede u pogledu vremena, te posledično tome i finansijske, organizacione i druge.


POZOVITE NAS ODMAH I ZAHTEVAJTE
NAŠU PONUDU +381 63 250 152[povratak na prethodnu stranicu]