LCD VIDEO ZID I SISTEMI ZA VIDEO MONITORING


LCD ekrani su izrazito sofisticirani uređaji koji podržavaju visoke rezolucije videa (tipično HD i Full HD), reč je zapravo o tehnološki identičnim monitorima kao što su to TFT monitori kod desktop ili laptop kompjutera samo znatno većih dimenzija, čijom multiplikacijom se postižu složeni ekrani jako velikog formata. Glavna prednost ovog tipa video zida jeste prethodno pomenuta rezolucija koja pruža mogućnost posmatranja emitovanih video sadržaja sa izrazito malih rastojanja, počev već od nekoliko desetina centimetara, za razliku od recimo LED ekrana kojima je za optimalnu vidljivost potrebna distanca od barem nekoliko metara, pa čak u nekim verzijama i nekoliko desetina metara.

Naša ponuda se temelji na tzv. bezivičnim video monitorima čije vidljive ivice obrazuju mrežu debljine svega par milimetara, što je na ekranima velike površine sasvim zanemarljivo. Trenutno raspolažemo sa 18 Full HD monitora dijagonale 46 inča i formata slike 16:9, sa pozadinskom LED rasvetom koja pruža izrazito visok kontrast i kristalnu oštrinu slike. Kombinovanjem navedenih monitora može se realizovati video zid u standardnoj konfiguraciji 4x4 monitora, dva video zida u konfiguraciji 3x3 monitora, odnosno četiri video zida u konfiguraciji 2x2 monitora. Takođe, moguće su i različite nestandardne konfiguracije, koje zahtevaju prethodnu grafičku obradu i podešavanje videa na željeni format.

Osim video zida, ovaj segment naše ponude obuhvata i iznajmljivanje pojedinačnih bezivičnih ekrana (nezavisni stok), zatim standardnih komercijalnih LCD monitora velikih formata, te pratećih video sistema i opreme, uključujući i adekvatnu tehničku podršku.


POZOVITE NAS ODMAH I ZAHTEVAJTE
NAŠU PONUDU +381 63 250 152



[povratak na prethodnu stranicu]